Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bu fotoğrafla Yeni Zelanda´daki katliamın simgesi olmuştu

Suudi Arabistan vatandaşı Muhsin el-Harbi Yeni Zelanda´daki hain saldırıda işaret parmağını göğe kaldırarak katliamın simgesi olmuştu. 61 yaşındaki Muhsin el-Harbi´nin şehit olduğu haberi geldi.

Bu fotoğrafla Yeni Zelanda´daki katliamın simgesi olmuştu

Yeni Zelanda´nın Christchurch kentinde müslümanların cuma namazı için toplandığı sırada camiye kalleş bir saldırı gerçekleştirilerek onlarca müslüman şehit edilmişti. Olay sonrası hastane kaldırılan yaralı insanların arasında bulunan Suudi Arabistan vatandaşı Muhsin el-Harbi´nin sedye üzerinde işaret parmağını göğe kaldırdığı kare hain saldırının simesi olrak akıllarda kalmıştı.

Terör saldırısında yaralanarak hastaneye kaldırılan 61 yaşındaki Muhsin el-Harbi şehit oldu

Saldırı sonrası vücüdüna 5 kurşun isabet eden ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Muhsin el-Harbi ile ilgili  Suudi Arabistan´ın Wellington Büyükelçiliğinden bir yazılı açıklama yapıldı.

 Suudi Arabistan´ın resmi haber kanalına konuşan  Muhsin el-Harbi´nin oğlu Firas el-Harbi haberi doğulardı.  Babasının 25 yıldır Yeni Zelanda´da yaşadığını ve ticaret yaptığını söyleyen Firas el-Harbi, Suudi Arabistanlı yetkililerin kendileriyle babasının nakil ve defin işlemleri için iletişime geçtiklerini ifade etti.

 

FOTOĞRAFI SALDIRININ SİMGESİ OLMUŞTU

Suudi Arabistan vatandaşının hain terör saldırısında yaralandıktan sonra sedye üzerinde işaret parmağı havadayken çekilen fotoğrafı sosyal medyada saldırıyla ilgili en çok paylaşılan kare olmuştu. Çekilden bu fotoğraf hain saldırının simgesi oldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER