Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bosna-Hersek Devlet Konseyi´nden Türkiye´ye ilk ziyaret

Srebrenitsa´daki soykırımın "fabrikasyon bir efsane" olduğunu söyleyen Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik bugün Erdoğan´ın davetlisi olarak Türkiye´ye geliyor

Bosna-Hersek Devlet Konseyi´nden Türkiye´ye ilk ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik ve Konsey üyesi Şefik Caferoviç´in yarın Türkiye´ye resmi ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

"Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sayın Milorad Dodik ve Konsey üyesi Sayın Şefik Caferoviç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın davetine icabetle yarın ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir.
Bu ziyaret, 7 Ekim 2018 tarihinde düzenlenen seçimler neticesinde göreve başlayan Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi´nin ülkemize gerçekleştireceği ilk resmi ziyaret olacaktır.

Görüşmelerde Türkiye ve Bosna-Hersek arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, çeşitli alanlarda işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacaktır.

Sayın Dodik ve Sayın Caferoviç´in ziyaretlerinde ayrıca, güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir."

Milorad Dodik Srebrenitsa´daki soykırımın "fabrikasyon bir efsane" olduğunu söylediği için tepki almıştı.

Kaynak: dunyabulteni.net



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER