Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Bizim Akif" Kitabı Raflardaki Yerini Aldı

Yazar Yusuf Tosun´un son kitabı olan Bizim Akif raflardaki yerini aldı. Yusuf Tosun´un araştırmaları ve okumaları sonucunda kaleme aldığı Akif serisinin son kitabı olan Bizim Akif Star Gazetesi kültür sanat ekinde tanıtım yazısıyla birlikte yayınlandı.

Yazar Yusuf Tosun´un kaleme aldığı ve Mehmet Akif Ersoy´u anlatan üç kitaplık serinin son halkası ?Bizim Akif´ okurla buluştu.

Mehmet Akif Ersoy üzerine yaptığı çalışmalarla dikkati çeken Yusuf Tosun´un ?Bizim Akif? adlı yeni bir çalışması yayımlandı. Yazarın bu son kitabı, daha önce yayınlanan Mehmet Akif Ersoy ile ilgili ?Akifçe´ ve ?Akif´i Anlamak´ çalışmalarının üçüncü halkası. Söz konusu kitaplarda milli şairin sadece kişisel biyografisi ile yetinilmeyip, bir dönemin sosyal ve siyasal hadiseleri de irdeleniyor. Böylece Akif´in ve yaşadığı dönemin yeni kuşaklar tarafından daha iyi anlaşılmasına katkı sağlanıyor. 

Yusuf Tosun´un ?Bizim Akif´ adlı çalışması dört bölümden oluşuyor. İlk bölümde Osmanlının ?Hasta Adam´ olarak ilan edildiği yıllar ve Akif´in yetişme şartları irdeleniyor. Millî Mücadele yılları, Mısır´a hicreti ve vefatına kadar olan dönem diğer bölümleri oluşturuyor. Kitap, Çıra Yayınları´ndan çıktı. 

Hemen sipariş vermek için tıklayın..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz