Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BİR BAŞARISIZ DARBECİ BİR BAŞARILI DARBECİYİ ÖVERSE...

Himaye edildiği Amerika’da Mısır Televizyonuna demeç veren Fetullah Gülen, darbeci Sisi’yi övdü, Erdoğan’a uluslararası kamuoyunun baskı yapması gerektiğini söyledi.

BİR BAŞARISIZ DARBECİ BİR BAŞARILI DARBECİYİ ÖVERSE...

Darbeci Sisi’nin Mısır’daki kanalı TEN TV bir başka darbe sevdalısı ile mülakat yaptı.

Cunta şefi Sisi’ye destek vermesi ile bilinen TEN TV’ye konuşan Gülen binlerce Müslümanın katili Sisi için  'muhlis ve halkının çıkarına ‎çalışan biri' ifadelerini kullandı.

Mısır Firavunu Sisi için dua eden Amerika’nın himayesindeki Fetullah Gülen hızını alamadı ve Sisi’yi "Ruhani Bir Şahsiyet" olarak tanımladı.

Güç merkezlerine karşı iltifatları ile bilinen Gülen 12 Eylül darbesi sonrası Kenan Evren’i cennetlik ilan etmiş, 28 Şubattan sonra da “Bir şefaat hakkım olsaydı Bülent Ecevit’e şefaat ederdim” sözleri ile seçilmiş milletvekili Merve Kavakçı’ya mecliste aleni bir darbe yapan Ecevit’e olan muhabbetini paylaşmıştı

Mevzu İsrail olduğunda aklına “otoriteye itaat” gelen FETÖ örgütü lideri Gülen Erdoğan için "Erdoğan kimseyi dinlemiyor, özellikle bizi. Bizi terörle ‎suçluyor, şahsen beni terörün başı olmakla suçluyor ve hakkımda birkaç müebbet hükmü verildi. ‎Dolayısıyla ona söyleyecek bir şeyim yok" ifadelerini kullandı.

Fetullah Gülen’in Mısır’ın cunta şefi darbeci Sisi’ye olan iltifatları darbe girişimi başarısız olan bir darbe heveslisinin darbeyi başarmış bir cunta şefini iltifatı olarak değerlendirildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER