Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Binali Yıldırım, İstanbul adaylığı ile ilgili konuştu

31 Mart yerel seçimlerinde AKP´nin İstanbul adayı olacağı konuşulan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, ilk kez konuştu.

Binali Yıldırım, İstanbul adaylığı ile ilgili konuştu

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlere AKP´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan TBMM Başkanı Binali Yıldırım iddialarla ilgli ilk kez konuştu. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya´nın sorularını yanıtlayan Yıldırım, "Kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok" açıklamasında bulundu.

Meclis Başkanı Binali Yıldırım, hakkında çıkan "Protokolde geri düşmek istemiyor, yeni düzenleme istiyor" ve "İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından bazılarını istemedi, kendi belirmeyi arzu ediyor" iddialarına da cevap verdi. Yıldırım, kendisi hakkında konuşulanları şöyle yanıt verdi:

"Bütün bu yazılan, çizilenleri okuyunca tebessüm ediyorum, "Ya ben bunları ne zaman söylemişim" diye de kendi kendime soru soruyorum. Bunlar benim dışımda konuşuluyor. Ancak, ben ömrü hayatımda makamların en yükseğinin, milletin gönlündeki makam olduğunu düşünüyorum; bakışım hep bu olmuştur. Millet bize fırsat verir, imkan verirse çalışırız, tamam derse de orada da bırakmasını biliriz. Yani devlet umuru neyi gerektiriyorsa o yapılır."

 

"EVDEKİLERE DE SÜRPRİZ OLDU..."

Yıldırım, Sarıkaya´nın "Sizin çok size düşkün bir aileniz var; torunlarınız, hem Hanımefendi, çocuklar öyle. Onlar açısından zor olmuyor mu? Evde, "Meclis Başkanısın, yeter artık, bir de belediye başkanlığı falan olmasa" diyen oluyor mu size?" sorusuna "Yani kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok." diyerek " Evdekilere sürpriz oldu diyebilirim.Ev içi istişareye önem veren birisiyim. Ancak bir karara varınca, herkes her zaman arkamda olur, asla yalnız kalmam. Meclis Başkanlığı çok itibarlı, çok şerefli bir görev, kısa süre geçmesine rağmen, parti grupları ile olumlu bir ilişki tesis ettiğimi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER