Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BEŞİKTAŞ KRİTİK VİRAJDA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 26. haftasında yarın Medipol Başakşehir´e konuk olacak.

BEŞİKTAŞ KRİTİK VİRAJDA

 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı´nda saat 19.00´da başlayacak zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Beşiktaş, son dönemde yenmekte en çok zorlandığı rakiplerinden biri olan Medipol Başakşehir´i mağlup ederek, hem rakibiyle puan farkını 3´e çıkarmaya hem de Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin oynandığı haftayı iyi değerlendirmeye çalışacak. 

Üç maçlık galibiyet serisini sürdürme peşinde

Ligde geride kalan üç haftayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir´i yenerek bu sezonki en uzun galibiyet serisini yakalamaya çalışacak.

Son üç maçta Fenerbahçe´yi 3-1, Trabzonspor´u 2-0, Gençlerbirliği´ni 1-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, 9 puanı hanesine yazdırdı.

Quaresma´nın cezası sürüyor

Beşiktaş´ta cezalı Ricardo Quaresma, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası´nda Fenerbahçe ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın ardından 5 maç ceza alan, Trabzonspor ve Gençlerbirliği´ne karşı forma giyemeyen Portekizli oyuncu, üçüncü kez takımını yalnız bırakacak.

Babel "dalya" için sahaya çıkacak

Siyah-beyazlı takımın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, yarınki karşılaşmada görev alması halinde Türkiye kariyerinde Süper Lig´de 100. maçına çıkacak.

Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Adriano Correia, Gary Medel ve Atiba Hutchinson, yarınki karşılaşmada kart görmeleri halinde 27. haftadaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.



Anahtar Kelimeler: BEŞİKTAŞ KRİTİK VİRAJDA

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER