Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BEŞİKTAŞ EN UZUN GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE

18 Mart Pazar günü Medipol Başakşehir´e konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek bu sezon ligdeki en uzun galibiyet serisini yakalamaya çalışacak.

BEŞİKTAŞ EN UZUN GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig´in 23. haftasında Fenerbahçe´yi evinde 3-1 yenen, ardından deplasmanda Trabzonspor´a 2-0 üstünlük kuran siyah-beyazlı takım, düşmeme mücadelesi veren Gençlerbirliği´ni de 1-0 mağlup etti. Hafta sonu Medipol Başakşehir´e konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek bu zorlu periyotta galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor.

Beşiktaş bu sezon ayrıca, ligin 3. haftasından itibaren, Bursaspor´u 2-1, Kardemir Karabükspor´u 1-0, Atiker Konyaspor´u da 2-0 yenerek 3 maçlık galibiyet serisi yakalamış, bu istatistiği 6. haftadaki 2-1´lik Fenerbahçe yenilgisiyle sonlanmıştı.

Namağlup serisini uzatmak istiyor

Beşiktaş, Medipol Başakşehir´e mağlup olmaması durumunda ayrıca bu sezonki en uzun yenilmezlik serisini de yakalayacak.

Ligde daha önce 9 ila 16. haftalarda üst üste 8 maçta rakiplerine mağlup olmayan siyah-beyazlı ekip, aynı performansı 18 ile 25. haftalar arasında da gösterdi. Son 8 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan, 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir´e yenilmezse bu seriyi 9 maça çıkaracak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER