Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BEDELLİ ASKERLİK 2. CELP BİLGİLERİ YAYINLANDI!

Bedelli askerlik uygulamasından yararlanmak isteyenlerin birinci celp bilgileri geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. 6 Ekim´de silah altına alınacak bedelli askerlik 2. celp bilgileri bugün e-Devlet üzerinden yayınlandı.

BEDELLİ ASKERLİK 2. CELP BİLGİLERİ YAYINLANDI!

Bedelli askerlik uygulamasında yer alan temel askerlik eğitimi verilecek birlikler için yükümlülerin ikinci celp bilgileri e-Devlet üzerinden yayınladı. İkinci celp bilgileri belli olan yükümlüler 6 Ekim tarihinde silah altına alınacak.

Bedelli askerlik yerlerini öğrenmek için tıklayın

Bedelli askerlik başvuruları devam ederken başvuru yaparak ödemelerini yapanların celp bilgileri de açıklanıyor. Bedelli askerlik uygulamasından faydanlanmak isteyenlerinden birinci celp döneminde gönderilecekleri birlikler 28 Ağustos tarihinde açıklanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı´nıun almış olduğu karar doğrultusunda ilk 12 bin yükümlü 15 Eylül´de birliklerine sevk edilecek. Ekim ayında ise bedelli askerlikten yararlanmak isteyenlerinden celp yerleri ise bugün e-Devlet üzerinden yayınlandı.

Bedelli askerliğin üçüncü celp dönemine ilişkin bilgiler ise 27 Eylül tatihinde e-Devlet üzerinden duyurulacak. İlk üç dönemde yer almayan bedelli askerlik yükümlülerinin celp planlaması 3 Kasım tarihinden sonra ayrıca ilan edilecek. Bedelli askerlik işlemlerini geciktiren yükümlüler kapsam dışına çıkartılacak.Celp dönemleri ilan edilen yükümlülerin, yoklamalarını celp dönemleri için belirlenen ve e-Devlet´te kişisel olarak belirtilen yoklama tarihine kadar tamamlamaları gerekecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER