Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"BEDEL" BİR YAKIN TARİH ROMANI ÇIKTI

Yazar Abuzer Orhan´ın ilk romanı ´Bengisu Yayınları´ndan çıktı. Çanakkale Savaşına katılan 5 gencin hikayelerine tanık oluyoruz okurken.

Yazar Abuzer Orhan´ın ilk romanı ´Bengisu Yayınları´ndan çıktı. Çanakkale Savaşına katılan 5 gencin ve Osmanlının son seferberlikte yedi düvelle savaşan ve işgal edilen topraklarını savunmak için eli silah tutan gençleri askere çağırmasıyla Malatya/Yeşilyurt/Kadiruşağı köyünde askere alınan ve hepsi şehid olan 64 gencin hikâyesini anlatıyor.
Akıcı bir üslupla anlatılan roman 192 sayfa ve bir solukta okunacak bir kitap. 
Yazarımızın bu ilk romanından dolayı tebrik ediyoruz. Yeni eserler bekliyoruz. 
 
Kitabın arka kapak tanıtım yazısı;
 
"Bedel Balkan, Trablusgarb ve Çanakkale savaşlarının iç içe geçtiği, bütün coğrafyanın kan barut ve gözyaşına boğulduğu, acı dolu yılları, memleketin ve milletin yükünü omuzlayan gariban insanları, Malatya´nın bir köyünü merkeze alarak anlatan güzel bir yakın tarih romanı. Üstünde yaşadığımız toprakların vatana dönüşmesi için ödenen bedelin ortaya çıkardığı yazgı aynı zamanda romanın trajik yapısını da oluşturan acıklı ve dokunaklı bir hikayenin asli unsuru oluyor. Okurken tarihin boşluklarını da dolduran değişik bir anlatım çıkıyor karşımıza. "
Yar. Doç. Dr. Salim Durukoğlu
 
 

 

/resimler/2018-4/2/1853490104376.jpg



Anahtar Kelimeler: BEDE YAKIN TARİH ROMANI ÇIKTI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz