Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BBP Başkanı Destici'den çağrı: Kızılay Başkanı Kınık istifa etmeli

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kızılay Başkanı görevi ehline bırakmalıdır" diyerek Kerem Kınık'ı yeniden istifaya çağırdı.

BBP Başkanı Destici

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs seçimleri ve Kızılay'ın içinde bulunduğu durumla ilgili görüşlerini paylaştı. Daha önce Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı iki kere istifaya çağıran Destici, sosyal medyadan bu çağrısını yineledi.

'ORTAK LİSTEYLE GİRSEYDİK 300 MİLLETVEKİLİNİN ALTINDA KALMAZDIK'

Destici sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kızılay Başkanı, kan bağışı başta olmak üzere tüm bağışların önünde bir bariyer vazifesi gördüğünü, kurumsal yapıya zarar verdiğini, onbinlerce çalışanın emeğine yazık ettiğini idrak ederek sorumluluğunun gereğini yerine getirmeli ve görevi ehline bırakmalıdır. Vatandaşlarımıza çağrımız ise, pireye kızıp yorganı yakmayalım. Sağlığı müsait olan insanlarımız mutlaka Kızılay'ın Kan Bağışı yapılan merkezlerine ve noktalarına giderek kan bağışı yapmalı ve hiçbir hastamız kan bulunamadığı için mazallah hayatını kaybetmemelidir.”

Destici ayrıca FOX TV'de katıldığı programda 14 Mayıs seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Cumhur İttifakı'nın ortak liste ile seçime girmemesini eleştirdi. Destici konuyla ilgili şunları söyledi: "Seçim yaklaştıkça şöyle bir gerçeklik ortaya çıktı. İttifaklardan hangisi ortak liste yaparsa o karlı çıkacaktı. Ben bunu hem muhataplarımızla hem kamuoyuyla paylaştım. 4 siyasi parti tek liste halinde seçime katılabilseydi ya da kısmi yerlerde iş birliği yapılabilseydi çok daha fazla milletvekili çıkarma şansına sahip olabilirdik. Ortak listeyle girseydik 300 milletvekilin altında da kalmazdık. Fakat olmadı. Ben üzerime düşeni yaptım."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER