Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BATININ SUÇUNU SÖYLEDİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

?Hıristiyanların inancına hakaret ettiği? gerekçesiyle suçlanan İspanyol aktör WillyToledo, gözdağı için gözaltına alındıktan bir gün sonra serbest bırakıldı.

BATININ SUÇUNU SÖYLEDİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

Toledo´nun gözaltına alınmasının ardında yatan asıl sebep ise, dünyadaki şiddetin Batının ürünü olduğunu ve kendi suçunu Müslüman dünyaya yıkmaya çalıştığını söylemesi!
İfadesinin alıması sonrası tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen Toledo, mahkeme binasından çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Yaptığımı yapmaya devam edeceğim? dedi. İspanya kanunları, dine hakarete hapis cezası öngörmediği için suçlu bulunması durumunda Toledo´ya en fazla para cezası verilebilecek. Toledo´nun geçen yıl Temmuzda Facebook mesajıyla ?Tanrı ve Hz. Meryem´e hakaret ettiği? öne sürülmüştü.

ASIL SEBEP BAŞKA!

Toledo´nun tutuklanmasının ardında yatan asıl sebep ise ?radikal İslâm terörü? gibi yaftalamaları kabul etmemesi ve dünyadaki şiddetin sorumlusunun Batı dünyası olduğunu söylemesi. Toledo Fransa´daki Charlie Hebdo saldırıları ilgili olarak batıyı suçlamış, gerekçe olarak batının milyonlarca Müslümanı öldürmesini göstermişti. Eleştirilerini Fransa´daki yürüyüş sonrasında da sürdüren Toledo, ?Charlie Hebdo´daki saldırıların arkasından batı ülkeleri çıkarsa bu ilk olmayacak. Daha önce de bunu gördük. Milyonlarca insanın öldürüldüğünü gördük. Medeniyetin düşmanı olarak bazı insanları yaftalamaya çalışıyorlar. Kendi yaptıklarını başkalarının üstüne yıkmaya çalışıyorlar.?

 

TERÖR GRUPLARINI ABD VE AVRUPA FİNANSE EDİYOR

İspanya´da herkesin kafası karışık çünkü siyasiler ve batı medyası sürekli yalanlar yaymaya çalışıyor. Bu yalanlarla batı dünyası halklarını beslemeye çalışıyorlar. Burada ?radikal İslâmi terörizm´ denilen olgu hepimizin ortak düşmanı. Avrupa´daki birçok insan da bu grupların başta Amerika olmak üzere batı ülkeleri tarafından finanse edildiğini yeni yeni görüyor.

?BÜYÜK DÜŞMAN? SENARYOSU

?Charlie Hebdo saldırısı da bize büyük ihtimalle batı ülkelerinin istihbarat servislerinin ?büyük bir düşman oluşturma´ amaçlarının bir sonucunu gösterecek çünkü burada kendi ülkelerinde gerçekleştirdikleri hak ihlallerini haklı çıkarmak için dünyadaki şiddet olaylarını mazeret olarak kullanmaya devam ediyorlar. Başka ülkelerdeki şiddet olaylarını kendi ülkelerindeki halkları kısıtlamak ve işgalleri haklı çıkarmak için kullanıyorlar. Bunlar için de genelde Arap ülkelerini hedef olarak gösteriyorlar. Bu saldırılar ve sonrasındaki açıklamalar tam anlamıyla bir sosyal mühendislik projesine benziyor. Tabi ki bunların kaynağı büyük oranda İsrail ve onların güdümündeki uluslararası bazı aktörler.

 

?HAKARET ETMEK İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL!

?Charlie Hebdo olayında Charlie´nin sadece bir mizah dergisi olduğunu bize yutturmaya çalışıyorlar. Bu sadece ifade özgürlüğü meselesi değil çünkü ifade özgürlüğü böyle yapılmaz. Siz insanlara hakaret edip onları kışkırtmaya çalışıyorsanız bu ifade özgürlüğü değildir. Dünyanın birçok yerindeki Müslümanları böyle kışkırttıktan sonra onlara ?terörist´ etiketi yapıştırmaya çalışıyorlar. Bu nedenle Avrupa´daki bazı kesimler azınlıklarla çatışma haline giriyorlar.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER