Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Batı Yaka´da ve Kudüs´te gösterilerin sürdürülmesi ve geniş çaplı bir intifadaya dönüştürülmesi çağrısı!

Hüsam Bedran, ABD Başkanı Donald Trump´ın Kudüs´ü işgal rejiminin başkenti ilan etme kararına karşılık Filistin´de birlik ve bütünlüğü sağlamaları gerektiğini bildirdi.

Batı Yaka´da ve Kudüs´te gösterilerin sürdürülmesi ve geniş çaplı bir intifadaya dönüştürülmesi çağrısı!

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, ABD Başkanı Donald Trump´ın Kudüs´ü işgal rejiminin başkenti ilan etme kararına karşılık Filistin´de birlik ve bütünlüğü sağlamaları gerektiğini bildirdi.

Bedran, Katar´ın başkenti Doha´daki Filistin Büyükelçiliği´nde bugün (17 Aralık Pazar) Trump´ın kararını protesto için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Batı Yaka´da ve Kudüs´te gösterilerin sürdürülmesi ve geniş çaplı bir intifadaya dönüştürülmesi çağrısında bulunan Bedran, bu şekilde işgalcilerin ve arkalarındaki uluslararası güçlerin oyunlarının bozulacağını söyledi.

Filistin halkını ve şehitlerini selamlayan Bedran, 2008´de işgal ordusunun Gazze Şeridi´ne açtığı savaşta bedeninin yarısını kaybetmesine rağmen işgalcilere karşı direnişini sürdüren ve geçen hafta Cuma günü şehit düşen İbrahim Süreyya´ya övgüde bulundu.

Hamas hareketi Ulusal İlişkiler Ofisi Başkanı Bedran, Yasir Arafat´ın "Milyonlarca şehitle Kudüs´e gidiyoruz" sloganının yeniden diriltilmesini istedi.

İşgalcilerle güçlü bir şekilde mücadele için Hamas´ın Filistinli gruplarla görüştüğünü kaydeden Bedran, Arap ve İslam ülkeleri halklarını da Kudüs´ü savunma gösterilerini sürdürmeye davet etti.

 

Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER