Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞKONSOLOSLUK KONUTUNDAKİ ARAMA SONA ERDİ

Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na girdikten sonra kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı ile ilgili Türk yetkililerin Başkonsolosluk konutundaki incelemeleri sona erdi. Yetkililerin Suudi Konsolosluğu´ndaki ikinci araması da sona erdi.

BAŞKONSOLOSLUK KONUTUNDAKİ ARAMA SONA ERDİ

ABD basınında yer alan Washington Post gazetesi yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na 2 Ekim tarihinde giriş yaptıktan sonra bir daha haber alınamaması ile ilgili oluşturulan ortak çalışma grubunda yer alan Türk yetkililerin önceki gün Türkiye´den ayrılan Muhammed el Uteybi´nin kullandığı Başkonsolosluk konutundaki incelemeleri tamamlandı.

İstanbul Levent, Başkonsolosluk konutuna ikisi olay yeri inceleme olmak üzere toplam 4 sivil plakalı araçla dün öğle saatlerinden sonra saat 16.40´ta gelen Türk yetkililer, 9 saat süren çalışmanın ardından incelemelerini sonlandırdı.

Başkonsolosluk konutunda delil çalışmalarını tamamlayan ekipler, daha sonra bölgeden ayrılarak konsolosluk binasındaki 2. inceleme çalışmaları da sona erdi.

Konut içinde başlatılan çalışmalarda mavi ışık ile birlikte ´Luminol´ yöntemi denilen yöntemle DNA izi arandı. Zaman zaman görevli ekipler, konutun çatısında da arama yaptı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER