Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞKENTTE JAPON FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLADI

Başkentte başlayan Japon Filmleri Festivali kapsamında 7 film Türkçe ve İngilizce alt yazılı olarak sinemaseverlerle buluşacak.

BAŞKENTTE JAPON FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLADI

 Başkentte başlayan Japon Filmleri Festivali kapsamında bir hafta boyunca 7 film Türkçe ve İngilizce alt yazılı olarak sinemaseverlerle buluşacak.

Japonya´nın Ankara Büyükelçiliğince düzenlenen ve Kızılay´daki Büyülü Fener Sineması´nda bir hafta boyunca devam edecek festivalin galası, "Perdeler Açıldığında" filmiyle yapıldı.

Festivalin açılışında konuşan Japonya´nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, filmlerin gençlik, sevgi ve hayaller konusunda olacağını söyledi.

Miyajima, "Ankara halkının yoğun olarak kullandığı Kızılay´da filmlerimizi gösterime sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir hafta boyunca herkesi ailesiyle, arkadaşıyla, sevgilisiyle sinemaya bekliyoruz. Festival boyunca hayaller, gençlik ve sevgi temalı 7 film sergilenecek." diye konuştu.

Filmler Türkçe ve İngilizce alt yazılı

Festival boyunca günde 2 film Türkçe ve İngilizce alt yazılı olarak gösterilecek.

"Perdeler Açıldığında"nın yanı sıra "Yonosuke´nin Hikayesi", "Pop in Q", "Benim Aşk Hikayem", "Romans", "One Piece Film: Gold" ve "Senin Adın" filmleri gösterilecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER