Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BASIN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA

BASIN AÇIKLAMASI

 

Yaklaşık 10 milyonluk nüfusa sahip ve AB üyesi İsveç. 30 bin askeri ve 1100 Polis sayısına sahip İsveç. 2 milyara yakın Müslümanı karşısına alamaz İsveç. Cürmü ne ki ateşi o olsun. Nesine güveniyor. Peki, İsveç ne yapıyor? İsveç’te neler oluyor? Son yıllarda İslam ve kutsallarına yönelik saldırılara ev sahipliği yapıyor. 

Son olarak İsveç'te 28 Haziran, Çarşamba günü Kurban Bayramı'nın ilk gününde, Stockholm'deki bir cami önünde polis gözetiminde Kur'an-ı Kerim ateşe verildi. Ve başta Iraklı Müslümanlar olmak üzere dünya genelinde Müslümanların tepkisini çekti. Kınama ve gösteriler düzenlendi. Hatta Putin “Kur’an’ı Kerime saldırı benim ülkemde suç” dedi. 

Kınamalar ve gösteriler, Kur’an’ı Kerime ve kutsallarımıza saldırıları engellemeye yetmiyor. Zalimleri durduramıyor. Belki de kınama ve gösteriler zayıfların işidir. Saldırıların durdurulması için;

Dünya Müslümanları kendilerini kılık kıyafetleri ile değil; yüksek inanç, yüksek bilim, yüksek ilim, yüksek teknoloji ve kesin kararlılıkla kendilerini ifade etmelidirler. 

Dünya Müslümanları yeraltı ve yerüstü zenginliklerini bir yaptırım aracına dönüştürmelidir. 

Söz konusu ülkelerde, Müslüman nüfus, özellikle beyin gücü, beyaz yakalı ve mavi yakalı iş gücü bir nüfuza dönüşmelidir.

İslam ülkeleri tarafından kutsalları koruma askeri/güvenlik acil müdahale gücü kurulmalıdır.  

Saldırganlar ve arkasında duranlar cezasız kalmamalı ve yaptırım uygulanmalıdır.

Dünyada inancı, dini, felsefesi, dili, milliyeti ne olursa olsun; aydınlar, sosyologlar, ilahiyatçılar, yazarlar, düşünürler bir araya gelerek; gözyaşına ve acıya sebep olan/olacak bu tür insanlık dışı saldırılar durdurulmalıdır. 

İsveç’in arkasında; AB ya da NATO var mıdır? Hedef Türkiye midir? İnsan maskeli vampirler maskelerini çıkarmalıdır/çıkartılmalıdır. 

Kutsallarımıza ve kutsallara karşı yapılan tüm saldırıları kınıyor ve bir an önce durdurulması için eyleme geçilmesini talep ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla. 

30 / 06 / 2023                                          Furkan YILMAZ / Mirac Kültür Merkezi



Anahtar Kelimeler: BASIN AÇIKLAMASI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER