Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Başbakan`dan sürpriz ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu Süleyman Şah Türbesi`ni ziyaret etti. Süleyman Şah Türbesi`ne giderek burada incelemelerde bulunan Davutoğlu, dua yaptıktan sonra Topçu Meydanı`ndaki mitinge katılmak üzere buradan ayrıldı.

Başbakan`dan sürpriz ziyaret

 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 12.05`te Şanlıurfa`ya AK Parti mitinginde katılmak üzere Şanlıurfa`ya geldi.

 

Davutoğlu`nu, Şanlıurfa GAP Havalimanı`nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile diğer ilgililer karşıladı.

 

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ`NE ZİYARET

 

Daha sonra helikopter ile havaalanından ayrılan Davutoğlu, sürpriz bir ziyarete imza attı. Davutoğlu, Suriye`nin Eşme Köyü`ndeki Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti. Eşme Köyü çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Süleyman Şah Türbesi`ne giderek burada incelemelerde bulunan Davutoğlu, dua yaptıktan sonra Topçu Meydanı`ndaki mitinge katılmak üzere buradan ayrıldı.

 
/resimler/2015-5/11/1227236975963.jpg
 
 

`ŞAH FIRAT` OPERASYONU DÜZENLENMİŞTİ

 

Suriye`de ortaya çıkan güvenlik sorunları ve askeri zaruretler nedeniyle 22 Şubat 2015`te icra edilen Şah Fırat Operasyonu ile uluslararası antlaşmalar ile Türk toprağı olan Süleyman Şah Saygı Karakolu`ndaki 38 personel ve türbe içerisinde bulunan Süleyman Şah ve iki muhafızının naaşı ile diğer eşyalar Suriye`nin Eşme köyüne getirilmişti.

 

(MİLAT)



Anahtar Kelimeler: Başbakan`dan sürpriz ziyaret

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER