Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞBAKAN YILDIRIM: KÜRTLERİN DEVLETİ BURASI, BAŞKA KAPIYA GİDİN

Başbakan Yıldırım, ABD ve Avrupa´ya seslenerek, "Kürtlerin devleti burası, Anadolu toprakları. Başka kapıya gidin" dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: KÜRTLERİN DEVLETİ BURASI, BAŞKA KAPIYA GİDİN

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Hakkari mitinginde halka hitap etti.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Bizim Kürt kardeşlerimizle ilgili bir derdimiz, onlarla ilgili sıkıntımız yok. Onlar bizim kardeşimizdir. Kürtlüğünüz ile gurur duyun, Kürt olduğunuzu gururla söyleyin, bunun için hiç kimse size bir şey yapamaz" dedi.

´BAŞKA KAPIYA GİDİN´

Yıldırım, "Amerikası, Avrupası bir olmuşlar ´Kürtlere bir devlet kuralım´ diyorlar. Kürtlerin devleti burası, Anadolu toprakları. Başka kapıya gidin" diyerek şöyle devam etti:

"Kürt kardeşlerimizin PKK diye bir sorunu var. Bunlar Kürtlerin de Türklerin de bütün masum insanların başının belasıdır. Bu belayı hep birlikte defetmeye azmettik, yemin ettik, inşallah birlikte başaracağız."

´IRAK İLE TİCARET BAŞLAYACAK´

Yıldırım daha sonra, "Üzümlü Esendere kapısı açık, şimdi Derecik Şemdinli Sınır Kapısı´nı da açacağız. Yetmez, İran´a Şemdinli alan kapısını da açacağız. Böylece komşuyla, Irak ile ticaret başlayacak ve burada terörün yerini ticaret alacak, üretim alacak, insanlarımızın yüzü gülecek" sözlerini kaydetti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER