Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAKAN PAKDEMİRLİ: EKMEK ZAMMINA KARŞI MİLLİ DURUŞ SERGİLİYORUZ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ağrı´da konuştu. ?Büyük devlet olmak istiyorsanız mega projeler yapmanız lazım. Yusufeli Barajı tamamlandığında cari açığımızın kapanmasına ve ülke ekonomisine 1 milyar liranın üzerinde katkı sunacak.? diyen Pakdemi

BAKAN PAKDEMİRLİ: EKMEK ZAMMINA KARŞI MİLLİ DURUŞ SERGİLİYORUZ

?Üretime her anlamda destek vereceğiz. Ülke olarak çok önemli bir eşikteyiz. Bir yandan büyüyor, bir yandan da iç ve dış mihraklarla uğraşıyoruz. Bizi topla tüfekle yıkamayanlar, dolarla, algı yönetimiyle alt etmeye çalışıyorlar. Bizim davamız, milletimizin davasıdır. Bizim derdimiz, milletimizin derdidir. Bizim mücadelemiz, milletimizin mücadelesidir. Siyaseti ne için yapıyoruz, Allah´ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Siyaseti millet için milletin refahı için yapıyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi, tarihin bizi yönlendirdiği isabetli bir tercihtir. Türkiye´nin enerjisini israf eden parlamenter sistemin miadı dolmuştur, dolmuştu. Biz de 24 Haziran´da yeni bir yönetim sistemine geçtik. Yeni dönemin vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bir ihtiyacın sonucudur, Türkiye artık prangalarından kurtulmuştur.

Buğdaya, una, ekmeğe zam geliyor diyerek vatandaşımızı zul edenlere milletçe milli bir duruş sergileyerek, gereken cevabı veriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti çok kadim bir devlettir. Avcının hikayesi ise aslan ortaya çıkana kadardır. Artık aslan sahneye çıkmıştır, takke düşmüş, kel görünmüştür. Aziz milletimiz kendisine oynanan oyunun farkındadır. Artık bu millet ısırıldığı delikten bir daha ısırılmayacaktır.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER