Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAHÇELİ´DEN GÖKÇEK AÇIKLAMASI: BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ

MHP lideri Bahçeli, Melih Gökçek´in Ankara Belediye Başkanı adayı olacağına dair "Herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz" dedi.

BAHÇELİ´DEN GÖKÇEK AÇIKLAMASI: BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ

MHP lideri Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli Melih Gökçek´in MHP´den belediye başkanı adayı olacağı iddialarıyla ilgili olumlu sinyal vererek, ´MHP´ye şeref kazandırır´ dedi. 

Bahçeli´nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Sayın Gökçek´e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.

MHP´de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP´ye şeref kazandırır. 

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Bir önerge verilmiştir Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüştülerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir çekimser oy kullanmışlardır. Bu ekonomik şartlarda ısrarçı değiliz.

İSTANBUL ADAYI BELLİ Mİ?

Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul´da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.´´



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER