Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli´den Fehmi Koru´ya: Elini kolunu sallayarak gezmesi garabettir

Fehmi Koru´nun Ak Parti´nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirleri kaybetmesinden MHP´yi sorumlu tutmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Bahçeli´den Fehmi Koru´ya: Elini kolunu sallayarak gezmesi garabettir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya´nın Manavgat ilçesinde düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı´nda konuştu. Bahçeli konuşmasında, 31 mart yerel seçimlerinde Ak Parti´nin Ankara ve İstanbul´u kaybetmesinden MHP´yi sorumlu tutan Fehmi Koru´ya "Mesela FETÖ´nün ´Fehmi´si, Pensilvanya´nın ´Koru´su, alenen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Bu şahsın hala elini kolunu sallayarak geziyor olması hayret verici bir garabettir." sözleriyle tepki gösterdi. 

Koru, kişisel internet sitesinde kaleme aldığı yazısında, "AK Parti´nin MHP ile cephe oluşturduğundan beri oyunun her seçimde biraz daha erimesi bir sebep olabilir mi? 31 Mart seçiminde AK Parti oyları yüzde 35´i bile bulmadı. 10 ili ve 55 büyük ilçeyi ortağına kaptırdı AK Parti.Ankara ve İstanbul´da oyları 25 yıl aradan sonra CHP´nin gerisinde kaldı." ifadelerini kullanmıştı. 

 Seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Koru´nun, Ak Parti-MHP ittifakına yönelik kaleme aldığı yazısına değindi.

AK PARTİ´NİN İTTİFAKTA ERİDİĞİNİ ALÇAKCA İLERİ SÜRMÜŞTÜR

Bahçeli, "MHP´ye AK Parti´den kayış olduğunu söyleyerek birlikteliğimizi sabote etmeye kalkışanlar oldukça faaldir. Biz bunların alayını biliyor ve tanıyoruz. Ne yapmak istediklerini, nereye varmayı planladıklarını az çok fark ediyoruz. Mesela FETÖ´nün ´Fehmi´si, Pensilvanya´nın ´Koru´su, alenen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat, anlaşılan 15 Temmuz´un rövanşını almak için kuyruğa girenler arasına adını çoktan yazdırmıştır. Bu şahsın hala elini kolunu sallayarak geziyor olması hayret verici bir garabettir. Pensilvanya korosunun eski gazeteci kadrosundan olan melun şahıs, Cumhur İttifakı içinde MHP´nin AK Parti´nin altını oyduğunu iddia etmiştir. AK Parti´nin ittifakta eridiğini alçakça ileri sürmüştür. Hıyanetin Koru´su, AK Parti´nin, eski güzel günleri canlandırmaya yarayabilecek daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan sıkılmadan teklif edebilmiştir. Hatta AK Parti´nin kendisine daha yakın, ülkeyi birlikte daha rahat yönetebileceği bir müttefik bulmasını önermiştir. Kızarmayan yüzlü, yaşarmayan gözlü, malum görevli devrededir. 

BİZİM İTTİFAKIMIZ KONJONKTÜREL DEĞİLDİR

FETÖ´nün gazeteci kisvesindeki elamanı, eğer yanlış değerlendirmiyorsak, AK Parti´nin, bizatihi kuyusunu kazanlara kucak açmasını, yani eski müttefikleriyle tekraren beraber olmasını dilemektedir. Bu çürük yumurta, bu husumet odağı, ne hakla, hangi yüzle yazıp çizmekte, bunları nasıl söyleyebilmektedir? Bu ne şerefsizliktir? Puslu ortamların, bulanık dönemlerin kalemşörü olan bu şahsın nedametini duyan, geçmişinden dolayı utanç duyduğunu gören var mıdır? FETÖ´nün Koru´su kime ne anlatıyor, hangi kripto mesajları veriyor? MHP ile AK Parti´nin ittifakından rahatsız olanlar, Türkiye´den rahatsız olan mihraklar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni yıkmak isteyen müptezellerdir. Bizim ittifakımız konjonktürel değildir. Bizim ittifakımız pazara kadar değildir. Bizim ittifakımız çıkar ve pazarlığa dayalı değildir. Bizim ittifakımız siyasi alışveriş üzerine bina edilmiş değildir." diye konuştu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER