Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAHÇELİ´DEN DOLARIN YÜKSELİŞİNE DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Türkiye´de gündem döviz kurlarının yükselişi! Kamuoyu ilk olarak akademisyenlerin değerlendirmeleriyle güne uyanırken, Bahçeli´den de bir yorum geldi.

BAHÇELİ´DEN DOLARIN YÜKSELİŞİNE DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALAR

MHP lideri Devlet Bahçeli´den yükselen döviz kurlarına ilişkin son dakika açıklaması geldi! Bahçeli, iktidarın söylemlerine yakın bir bakış açısıyla kurun yükselişini değerlendirirken, ABD´yi hedef almayı ihmal etmedi.

Devlet Bahçeli, "Türkiye´yi sanal ve sahte operasyonlarla sindirmek çabasındalar." derken, kurdaki yükselişin dış kaynaklı bir operasyon olduğuna işaret etti. Bahçeli, "Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda!" derken, kurdaki yükselişin sonuçlarına dair bir yoruma yer vermedi.

Bahçeli´nin açıklamaları arasındaki en çarpıcı ifade "Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuz´da yarım kalan ihanetin tamamlanması kurgulanıyor." şeklinde oldu. MHP lideri Bahçeli açıklamaları esnasında ABD Başkanı Donald Trump´ı hedef alırken "ABD Başkanı Trump her yaptığı açıklamayla yangına benzin döküyor." dedi. "Türkiye ekonomisini felç etmeyi, peşinden menfi sosyal ve siyasal sonuçların yeşermesini amaçlıyor" sözleriyle ABD´nin bu açıklamaların altında yatan asıl maksadını değerlendirdi.

 

Yaklaşık 30 tweetlik bir açıklamayla dolar kurundaki yükselişi değerlendiren Bahçeli, kendine has uslubuyla "Bir gözümüz dövizde, diğeri borsada nereye kadar yaşayacağız?" diyerek "Türkiye´nin ekonomik çöküşünü başaramayacaklar" şeklinde konuştu. 

Vicdan sahibi her insanımız, vatan ve milliyet hislerine haiz her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir kumpasla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz kaldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiye´yi sanal ve sahte oyunlarla savurmak, hatta sindirmek çabasındalar.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER