Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAHÇELİ´DEN 4 PATİNİN İTTİFAK KARARINA İLK YORUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti´nin yaptığı ittifaka ilişkin ´Biz ´ittifak´ kavramını dillendirdiğimizde hazineden yardım alma planlarıyla suçlayan yazarlar iyi takip etsin´ dedi.

BAHÇELİ´DEN 4 PATİNİN İTTİFAK KARARINA İLK YORUM

İşte Bahçeli´nin açıklamaları:

- (Muhalefetin ittifakı) İttifakın yasal zeminde yapılmasının demokrasimiz için hayırlara vesile olacağını söylemiştik. Birçok çevreler bu ittifak kavramına karşı bir alerji ortaya koymuşlardı ama zaman içinde kendileri de ittifak yapıyor. Hayırlı uğurlu olsun. 4-5 partinin bir araya gelmesi seçimlerde güçlü bir yapıyla yarış içinde olunması faydalı olacaktır. Allah hayırlı uğurlu etsin. İttifak kavramını ortaya attığımızda ´hazine yardımı´ için bunu söylediğimizi söylediler o yazarlar bunları takip etsin. Sıfır barajla nasıl olacak bakalım.

- (Oy pusulaları) Seçim pusulasında boş yer bırakmadıkları takdirde her şey geçerli.

- (Genelge) Her seçim başlangıcında seçim takvimi ilan edilir edilmez MHP, teşkilatına genelge gönderir. Nelere dikkat edilmesi konusunda teşkilatı ve seçmeni uyarır. Bugün de tamamlanınca ayın 3´ünde sata 17.00´ye kadar tamamlanmış olacak müracaatlar. Biz de herhangi bir uzatma olmayacak.

ayrıntılar geliyor



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER