Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli, Beşiktaş'tan istifa etti!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, dün oynanan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasının ardından, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Bahçeli, Beşiktaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün oynan  Beşiktaş- Antalyaspor müsabakasında bir grup taraftarın 'hükümet istifa' sloganlarından rahatsız olarak Beşiktaş Kulübü üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir imzalı yapılan açıklamada, “Beşiktaş-Antalyaspor müsabakasında deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır.” denildi.

Tribündeki istifa sesleri Bahçeli'yi istifaya zorladı.. Tribünler boşaltılsın

MHP tarafından yapılan açıklama şöyle:

“ Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır. İlgi ve bilgilerinize sunarım. Saygılarımla.”



Anahtar Kelimeler: Bahçeli Beşiktaş' istifa !

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER