Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli: Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı kanaatindeyim

MHP Genel Başkanı Bahçeli "Sayın Cumhurbaşkanının Fazıl Say´ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etmesini anlamlı buldum. Sanatın, siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim." dedi.

Bahçeli: Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı kanaatindeyim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say´ın "Truva Sonatı" adlı eserinin Ankara prömiyerine katılmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Sayın Cumhurbaşkanının Fazıl Say´ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etmesini anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim." dedi.

Bahçeli, parti genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Erdoğan ile ABD´li Senatör Lindsey Graham´ın Say´ın konserini izlediğini hatırlatması üzerine Bahçeli, bundan memnuniyet duyduğunu söyledi.

"ABD´li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi bakımından özel bir manası olduğu düşüncesindeyim." ifadesini kullanan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanının Fazıl Say´ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etmesini de anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim. Bu konuda bir temennim ve tavsiyem var, Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Tuluyhan Uğurlu´yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edip Türk Senfonisi´ni, bir diğer adıyla Büyük Türkiye Senfonisi´ni dinleyip dinletirse çok anlamlı, çok değerli, çok isabetli olur inancındayım." 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER