Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli: Oyunlar boşa çıkarılmıştır; kazanan Türk milletidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu

Bahçeli: Oyunlar boşa çıkarılmıştır; kazanan Türk milletidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu.  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri´nin kesin olmayan sonuçlarının ortaya çıktığını belirten Bahçeli, ülkenin, tarihi bir süreçten geçtiğini, iç ve dış mihrakların her türlü tuzak ve tezgahına rağmen demokratik seviyesinin yüksekliğini tekrar gösterdiğini bildirdi.

Oyunların boşa çıkarıldığına vurgu yapan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Seçime katılımın yüksek çıkması, milletimizin gelecek haklarına güçlü şekilde sahip çıktığının en bariz kanıtlarından birisi olmuştur. Milli irade hamdolsun tecelli etmiş, hükmünü vermiştir. Vatandaşlarımız herhangi bir baskı ve engellemeye maruz kalmadan hür iradeleriyle oylarını kullanmışlardır. Bilhassa ifade etmek isterim ki sandıktan çıkan sonuçlara saygı ve riayetimiz tartışma götürmez bir gerçektir. Demokrasiye bağlılığımız, milletimizin tercihine hürmetimiz açıktır. Türkiye nasıl bir demokratik olgunluğa sahip olduğunu bir kez daha ispat, bir kere daha işaret, yeniden ilan etmiştir.?

Bahçeli, seçimlerin bazı müessif olayların haricinde genel olarak sakin ve huzurlu geçtiğini, meşruiyetine gölge düşürecek vahim olaylar yaşanmadığını kaydetti.

Yazının devamını okumak için..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER