Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli: Maşeri vicdan için İstanbul seçimleri yenilenmeli

Antalya´da konuşan MHP lideri Bahçeli "Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz" dedi. İstanbul´da seçimlerin şaibeli olduğunu iddia eden Bahçeli bir kez daha ´Seçim yenilensin´ çağrısı yaptı

Bahçeli: Maşeri vicdan için İstanbul seçimleri yenilenmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya´da İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı´na katıldı. İki gün sürecek toplantı öncesi MHP lideri Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul´da seçimlerin şaibeli olduğunu iddia eden Bahçeli, mazbatası alıp göreve başlayan CHP´li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´na da sert tepki gösterdi: "Büyükçekmece ve Maltepe´de gün yüze çıkan vahim iddialar, yenilir yutulur türden değildir. En doğru ve makul kararı YSK verecektir. Bize göre İstanbul´daki seçimin yenilenmesi, maşeri vicdanı rahatlatacaktır. 17 gün boyunca mazbata ile yatan, mazbata ile kalkan, toplumu kutuplaştıran, siyasi tartışmaları stadyumlara kadar taşıyan Sayın İmamoğlu ve partisi, büyük bir yanlışın faili olmuşlardır. Mazbata almakla iş bitmemiştir, süreç sonlanmamıştır. Şimdi söz sırası YSK´dadır."

Bahçeli´nin açıklamaları kısaca şöyle

Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. Hukukun çizgisinden savrulmayacağız, çalışmaktan gocunmayacağız, üretmekten yorulmayacağız. Mesai saatlerine sıkışıp kalmayacağız, bahane değil iş üreteceğiz.

Belediye, haksız kazanç kapısı, partizanlık, yağcılık yeri değildir. 31 Mart seçimlerinde Türk milleti MHP´ye çok değerli bir destek vermiştir. MHP müstesna bir başarıya imza atmıştır. İnandık, ihanete birlikte direndik.

Haberin devamı...

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER