Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ayetullah Hamanei´nin Tedbirleri Gelişme İçin Bir Pusuladır

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı, İslam İnkılabı Rehberi´nin bütün alanlardaki tedbir ve görüşleri, gelişme ve yücelik için yol aydınlatıcıdır ve bir pusuladır.

Ayetullah Hamanei´nin Tedbirleri Gelişme İçin Bir Pusuladır

 İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Savunma Bakanlığının Denizcilik biriminde düzenlenen Ayetullah Hamanei´in 4. Savunma Düşüncesi Sempozyumu´nda yaptığı konuşmada; İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei´nin bütün alanlardaki tedbir ve görüşleri, gelişme ve yücelik için yol aydınlatıcıdır ve bir pusuladır açıklamasında bulundu.

Musevi; İslam İnkılabı Rehberinin İslam İnkılabından önce ve İslam İnkılabı sonrası kutsal savunma döneminde büyük ve değerli tecrübelere sahiptir. O; güvenlik, savunma ve askeri konularda uzamandır ve biz O´nun stratejik savunma alanındaki düşüncelerinden en iyi şekilde yararlanabiliriz. O´nun savunma teorisindeki etik, diğer teorilerde söz edilmeyen en önemli güç faktörlerinden biridir.

İran Ordusu Genel Komutanı; maneviyatın, bilincin ve özsaygının, İslam İnkılabı Rehberinin savunma teorisinin ana sütunları arasında olduğunu vurgulayarak, İslam İnkılabı Rehberinin düşmanın stratejileri karşısında durmak ve direnmek amacıyla savunma tedbirlerine baktığımızda, O´nun teorisinin dine, bilime, tecrübeye, akla, özgüvene ve bağımsızlığa dayanmakta olduğunu görüyoruz açıklamasında bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER