Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ayasofya´nın statüsünü müze olarak değil, cami olarak koyarız..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ayasofya´nın statüsünü müze olarak değil, cami olarak koyarız. Seçimden sonra Ayasofya´ya giriş ücretsiz olabilir" dedi.

Ayasofya´nın statüsünü müze olarak değil, cami olarak koyarız..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ayasofya´nın statüsünü müze olarak değil, cami olarak koyarız. Seçimden sonra Ayasofya´ya giriş ücretsiz olabilir" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak Erdoğan, "Anket çalışması yaptırıyor ve takip de ettiriyoruz ama vatandaşın nabzını anketlerden çok meydanlarda tutuyorum" dedi.

CHP´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş´a ilişkin Erdoğan, "Belediye başkanlığını Ankara gibi büyükşehirde yapacak kapasitede değil." değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, "Bu zatın zaten seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil. Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda."

Erdoğan, TGRT Haber ve İHA Seçim Özel Yayını´na katıldı.

Erdoğan, Yeni Zelanda´nın Christchurch kentinde, 15 Mart´ta cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, "Bireysel bir terör eylemi değil, örgütlü bir terör eylemidir." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nın Yeni Zelanda´daki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamalarla ilgili, şu ifadeleri kullandı:

"´İslam dünyasından kaynaklanan terör´ diyemezsin arkadaş, haddini bil. O zaman sen, kendinden şüphe etmen lazım."

"Adını müze değil Ayasofya Cami olarak koyarız"

Erdoğan, Ayasofya´ya ilişkin, "(Ayasofya´nın ücretsiz olması) Olmayacak bir şey değil hatta üzerinde öyle dururuz ki, (adını) müze değil artık Ayasofya Cami olarak koyarız." dedi.

"Arkadaşlarımız halkımıza hizmet derdinde"

Türkiye´nin beka mücadelesi verdiği bu dönemde yeni bir siyasi oluşumdan ziyade güçlü bir birlikteliğe ihtiyacı olduğunu bildiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Davamıza baş koyan arkadaşlarımız koltuk değil, halkımıza hizmet derdinde. Bu derdi olmayanlar, bu anlayışa sahip çıkmayanlarla yol yürüyemeyiz, yoldan çıkanları da zorla yola sokmak gibi bir zaman israfına girmeyiz."

Erdoğan´ın açıklamalarından öne çıkan detaylar şöyle:

- Anket çalışması yaptırıyor ve takip de ettiriyoruz ama vatandaşın nabzını anketlerden çok meydanlarda tutuyorum."

- Böyle bir insanın (Mansur Yavaş) Ankara gibi yere belediye başkan adayı olması hazmedilemez.

- Üstelik bir de bu adam Yavaş, vergi noktasında da vergi kaçakçısı, bir de bu var. Şu anda Maliye Bakanlığı kayıtlarında bu durumda geçiyor.

- Bu zatın zaten seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil. Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda. Üstelik bir de bu adam Yavaş, vergi noktasında da vergi kaçakçısı, bir de bu var. Şu anda Maliye Bakanlığı kayıtlarında bu durumda geçiyor. Böyle bir insanın (Mansur Yavaş) Ankara gibi yere belediye başkan adayı olması hazmedilemez.

- HDP´nin niye İstanbul´da, Ankara´da, İzmir´de adayı yok, manidardır, demek ki CHP, bütün umudunu oraya bağlamış, İzmir´in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini biliyorum.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER