Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AVRUPA´NIN ZİRVESİNDEKİ TAKIMLAR KAYIPSIZ

Avrupa´nın önde gelen futbol liglerinde, İspanya´da Barcelona, Almanya´da Bayern Münih, İtalya´da Napoli, Fransa´da ise Paris Saint-Germain (PSG), liderliklerini sürdürdü.

AVRUPA´NIN ZİRVESİNDEKİ TAKIMLAR KAYIPSIZ

Avrupa´nın önde gelen futbol liglerinde, İspanya (La Liga), Almanya (Bundesliga), İtalya (Serie A), ve Fransa´da (Ligue 1) karşılaşmalara devam edildi. İngiltere Premier Lig´de ise bu hafta maç oynanmadı.

İspanya´da Barcelona, Almanya´da Bayern Münih, İtalya´da Napoli, Fransa´da ise Paris Saint-Germain (PSG), liderliklerini sürdürdü.

La Liga 

Lider Barcelona, İspanya Ligi´nin 21. haftasında konuk ettiği Deportivo Alaves´i 2-1 yendi.

Barcelona 1-0 geriye düştüğü maçta Luis Suarez ve Lionel Messi´nin ikinci yarıda attığı gollerle kazanmayı bildi. Bu sonuçla Katalan ekibi galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

La Liga´da 57 puana sahip Barcelona, liderliğini sürdürdü. Barcelona´yı, Atletico Madrid 46, Valencia 40, bir maçı eksik Real Madrid 38 puanla takip etti.

Bundesliga

Bundesliga´nın 20. haftasında lider Bayern Münih sahasında Hoffenheim´ı 5-2 yendi.

İç sahada yenilgi yüzü görmeyen Bayern Münih, Hoffenheim karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 5-2 galip ayrılmayı başardı.

Ligin 20. haftası sonunda 50 puan toplayan Bayern Münih, liderliği devam ettirdi. Münih ekibini, 34 puanlı Bayer Leverkusen ve Schalke 04 izledi. 

Serie A

Napoli, ligin 22. haftasında konuk ettiği Bologna´yı 3-1 yenerek, zirveyi bırakmadı.

Liderin hemen arkasında yer alan Juventus, Chievo deplasmanından 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Ligde Napoli 57 puanla zirvede yer alırken, Juventus 56 puanla ikinci, Lazio 46 puanla üçüncü, Inter ise 44 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Ligue 1

Ligue 1´de Paris Saint-Germain (PSG), 23. haftada konuk ettiği Montpellier´yi 4-0 yendi. 

PSG, 59 puanla en yakın takipçileriyle puan farkını 11´e çıkardı. Olympique Lyon ve Olympique Marsilya 48´er, Monaco ise 47 puanla başkent ekibinin arkasında yer aldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER