Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AVRUPA´NIN EN ÖNEMLİ KULÜPLERİ HAZIRLIK TURNAVASINDA

Avrupa´nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası´nda Barcelona, Tottenham´ı penaltılar sonunda 5-3 yendi.

AVRUPA´NIN EN ÖNEMLİ KULÜPLERİ HAZIRLIK TURNAVASINDA

Bu yıl 6. kez düzenlenen turnuvada, İspanya´nın Barcelona takımı ile İngiliz ekibi Tottenham, ABD´nin Pasadena kentindeki Rose Bowl Stadı´nda karşılaştı.

Barcelona, Munir El Haddadi´nin 15 ve Arthur´un 29. dakikadaki golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Fakat Tottenhamlı Son Heung-min´in 73 ve Georges-Kevin N´Koudou 75. dakikada attığı gollerle 90 dakika 2-2 sonuçlandı. Barcelona, seri penaltı atışlarında rakibine 5-3 üstünlük sağladı.

Manchester City 2-0´dan geri geldi

Almanya şampiyonu Bayern Münih ile İngiltere şampiyonu Manchester City, ABD´nin Miami kentindeki Hard Rock Stadı´nda karşı karşıya geldi.

Bayern Münih, Meritan Shabani´nin 15 ve Arjen Robben´in 24. dakikada kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti. Bernardo Silva´nın 45+1 ve Lukas Nmecha´nın 51. dakikadaki golleriyle skoru eşitleyen Manchester City, Bernardo Silva´nın 71. dakika attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Liverpool, Manchester United´ı farklı yendi

İngiltere Premier Lig takımları Manchester United ile Liverpool arasındaki mücadeleyi, 4-1 Liverpool kazandı.

ABD´nin Ann Arbor kentindeki Michigan Stadı´nda oynanan maçta Liverpool´un golleri, Sadio Mane (penaltıdan), Daniel Sturridge, Sheyi Ojo ve Xherdan Shaqiri´den geldi. Manchester United´ın golünü ise Andreas Pereira kaydetti. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER