Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Arınç'ın sözleri ortalığı karıştırdı! Cumhur ittifakında gerilim

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın "Selahattin Demirtaş'ın kitabını okuyun" sözlerine Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek sert tepki gösterdi.

Arınç

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve AK Partili Bülent Arınç, HaberTürk'te katıldığı bir televizyon programında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkarılması gerektiğini söyleyerek, "Onun yazdığı ‘Devran’ isminde kitap var. Ne olur onu alıp okuyun." demişti.

Arınç'ın bu sözlerine çok sayıda isimden tepki gelirken bunlardan biri de Cumhur ittifakı ortaklarından MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'den geldi.

AK Partili Bülent Arınç'ı sert bir şekilde eleştiren Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek sosyal medyada şu çok sayıda paylaşımda bulunarak, "Hendek- Çukur olaylarında “Hendek kazanların alnından öpüyorum”, “Şanlı direniş gösteriyorlar” diyerek teröristlere şehit ettirdiği 793 şehidin anasının, babasının, eşinin, geride kalan yetimlerinin hayat hikayesini okudun mu hiç? Etkilendiğin teröristin Allah belasını versin.." yazdı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER