Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AÖF Güz Dönemi 2018 ara sınav giriş belgesi açıklandı

AÖF 2018 Güz Dönemi Ara Sınav (vize) giriş belgeleri açıklandı. Öğrenciler AÖF otomasyonuna giriş yaparak sınav giriş belgesini çıktı alabilirler.

AÖF Güz Dönemi 2018 ara sınav giriş belgesi açıklandı

Anadolu Üniversitesi tarafından Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri Güz Dönemi Ara Sınavı 24-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF Güz Dönemi 2018 sınav giriş belgeleri bugün açıklandı. Güz Dönemi Ara Sınav için sınav giriş belgelerini öğrenciler https://aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilir ve çıktı alabilirler.

AÖF daha önce yaptığı duyuru ile ara sınavına giriş yapacak öğrencilere hatırlatmalarda bulundu. İşte AÖF tarafından yapılan o hatırlatmalar:

Öğrencilerin sınava gireceği binayı, sınavdan en geç 1 gün önce görmeleri yararına olacaktır.

Güz Dönemi Ara Sınavına girebilmeleri için öğrencilerin gerekli olan "Sınav Giriş Belgesi" ve "Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik" (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart) belgelerinizi sınava gitmeden önce mutlaka hazırlamaları gerekiyor.

 

AÖF öğrencilerin sınav salonuna girebilmeleri için gerekli belgeler dışında, yanlarında kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.

Sınav değerlendirilirken öğrencilerin verdikleri doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı sınavla ilgili ham puanını oluşturacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER