Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ANKARA´YI SALLAYAN HABER! ERDOĞAN O İSİMLERİN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

AK Parti´nin 18 Ağustos´ta yapacağı altıncı olağan kongresinde, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu´nda (MKYK) önemli değişiklikler yapılacağı ileri sürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenecek yeni MKYK listesi için sürpriz isimlerin ko

ANKARA´YI SALLAYAN HABER! ERDOĞAN O İSİMLERİN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Hürriyet´ten Turan Yılmaz´ın kulislere dayandırdığı haberine göre, AK Parti, 18 Ağustos´taki büyük kongresinde partinin en üst karar organı MKYK´da önemli değişikliklere hazırlanıyor. Kongrede yenilenecek ?A takımı´ için kulislerde sürpriz isimler konuşuluyor.
Mevcut MKYK´da yer alan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım ve TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop yeni görevlerinden dolayı parti yönetiminde yer almayacaklar.
Merkez Yürütme Kurulu´nda (MYK) yer alan bazı isimlerde de değişikliğe gidilebileceği belirtiliyor. Mevcut MKYK´da yer alan Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Jülide Sarıeroğlu´nun yeni yönetimde yer alıp alamayacakları tartışılıyor. Aynı şekilde Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Numan Kurtulmuş´un durumu da netlik kazanmadı.
AK Parti kaynakları, "Cumhurbaşkanı bugüne kadar ağırlıklı olarak komisyonlarda görev verdiği isimleri MKYK´da görevlendirmedi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, aynı tavrı sürdürürse bu isimler MKYK´da yer alamayabilirler, ancak özellikle Bozdağ ve Kurtulmuş´u ileride parti yönetiminde de düşünüyorsa istisna yapabilir" deniliyor.

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER