Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ANADOLU ÖĞRENCİ BİRLİĞİ PİLAV DAĞINDA YIL SONU DOĞA KAMPI DÜZENLEDİ

Anadolu Öğrenci Birliği/Trabzon Erkek Öğrenci Komisyonu 05/05/2018 Günü Pilav Dağında (Trabzon/Maçka ) günübirlik ?´YIL SONU DOĞA KAMPI´´ düzenledi.

ANADOLU ÖĞRENCİ BİRLİĞİ PİLAV DAĞINDA YIL SONU DOĞA KAMPI DÜZENLEDİ
Anadolu Öğrenci Birliği/Trabzon Erkek Öğrenci Komisyonu 05/05/2018 Günü Pilav Dağında (Trabzon/Maçka ) günübirlik ?´YIL SONU DOĞA KAMPI´´ düzenledi.
Program Kur´an-i Kerim tilaveti ile başladı sonra Anadolu Öğrenci Birliği İl Temsilcisi Ali KAYA açılış ve selamlama konuşmasını yaptı. Kaya konuşmasında kısaca: Sekülerizm ve bireyselciliğin hayatı tarumar ettiği bir zamanda kardeşlik iklimine daha çok ihtiyaç olduğunu ve ulusal ve küresel şer güçlerine karşı ancak kardeşliğimizi daha diri tutarak onlara karşı durabileceğini söyledi. Daha sonra moderetörlüğünü Kamil SALİH´in yaptığı ?´VAHİY VE İNSAN´ üst başlıklı 1. oturumuna geçildi. Bu oturumda Yılmaz GEYİK (Eğitimci) ?´Şahsiyetin İnşasında Ramazanın Rolü ?´alt başlıklı konuyu anlattı. Yılmaz GEYİK Konuşmasında kısaca ramazanın insanın şahsiyet kazanması üzerinde çok etkili bir rolü olduğu özelikle ramazanda itikaf ve Kur´an okumanın (anlayarak) çok önemli olduğu anlattı? Gençlere özellikle ramazanın bir başlangıç bir fırsat ayı kabul edip kendilerini inşa etmelerini istedi. Daha sonra söz alan Eğitimci Engin Gültekin ise ?´Allah´ın İlk Emri Oku ?´alt başlığında bir sunum yaptı.
 
/resimler/2018-5/9/0035130290780.jpg
 
Engin GÜLTEKİN konuşmasında kısaca okumanın ehemmiyetinde ve okumanın çeşitliliğinde bahsetti. Özelikle Kur´anı Kerim´i okumanın yanında Allah´ın arzının okumasını gerekliliğini Allah´ın bize verdiği tüm nimetleri okumamız gerektiğini söyledi. Program verilen aradan sonra ?´GENÇLİK VE GELECEK?´ üst başlıklı ikinci (2) oturumla tekrar başladı. İkinci oturumda ilk sözü alan Hanifi TOSUN (Arş-Yazar) ?´Gençlik Ve Rol Modellerimiz´´ alt başlıklı bir sunum yaptı. Tosun konuşmasında gençliğin önem ve ehemmiyetinden bahsettikten sonra sahabelerden örnekler vererek gençliğinde bu çağın birer sahabesi olmaları gerektiğini söyledi. Daha sonra ?´Gençlik Bir Zaman Dilimi Değil Bir Ruh Halidir´´ alt başlığında Bilal YAMAN (Arş-Yazar) sunumunu yaptı. Yaman sunumunda kısaca: Gençliğin tanımını yaparak?insanın bedenen değil ruhen genç olması gerektiğini söyledi. Farklı ve ilginç örnekler vererek sunumunu tamamladı.
Daha sonra program çeşitli sosyal etkinliklerle devam etti. En son çekilen toplu resimle program son buldu.
 
#AnadoluÖğrenciBirliğiTrabzon
#YılDoğaKampıPilavDağı
 
Not: Pilav Dağı Yavuz Yılmaz Tesislerine Teşekkürler
/resimler/2018-5/9/0034155446017.jpg
 
 
/resimler/2018-5/9/0034294352408.jpg
 
/resimler/2018-5/9/0034467321567.jpg


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER