Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Anadolu Efes´in konuğu Real Madrid

THY Euroleague´de son 5 haftayı kayıpsız geçen Anadolu Efes, haftanın maçında İspanyol ekibi Real Madrid´i ağırlayacak.

Anadolu Efes´in konuğu Real Madrid

THY Euroleague 11. haftasında Anadolu Efes, yarın saat 20.30´da Sinan Erdem Spor Salonu´nda İspanya´nın Real Madrid takımı ile karşılaşacak. Bu müsabaka Euroleague tarafından ´haftanın maçı´ olarak seçildi. Ligde geride kalan 10 haftada lacivert-beyazlılar 8 galibiyet, 2 mağlubiyetle dördüncü sırada bulunuyor. Madrid ekibi de 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve averajla üçüncü sırada yer alıyor.

EUROLEAGUE´DE 27. RANDEVU

İki takım Euroleague´de bugüne kadar 26 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Efes 6 kez parkeden galip ayrılırken, İspanyol temsilcisi ise 20 kez rakibini mağlup etti. Geçtiğimiz sezon oynanan maçların ikisini de Real Madrid kazandı.

AVRUPA´DA 632. MAÇ

Avrupa arenasındaki 632. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 631 karşılaşmada 348 galibiyet ve 283 yenilgi aldı. 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Euroleague´de ise 383 müsabakaya çıkan Efes, 191 galibiyet ve 192 yenilgi elde etti.

İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

Euroleague´de Anadolu Efes 87.4 sayı ortalamasıyla, Real Madrid ise 90.2 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Efes´de R. Beaubois 13.5 sayı ortalamasıyla oynayarak takımını sırtlıyor. Madrid´de ise A. Randolph 13.5 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER