Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Amerikan toplumunda neler oluyor?

Serdar Turgut - 28.10.2018

Amerikan toplumunda neler oluyor?

FBI´ın profiling bölümünün (yani potansiyel suçluların kişilik profillerini analiz eden bölüm) yaptığı bir tespit var.

Seri katiller ve aniden kitlesel şiddet hareketine girişenlerin hemen hepsinin aynı profili bulunuyor.

Bu tür insanların çoğunluğu yalnız yaşayan, anti-sosyal kişiliğe sahip, ruhsal dengeleri yerinden oynadığı için sürekli komplo teorileri kurgulayıp kendisine düşmanlar yaratan insanlar.

TETİKLEYEN NE OLDU?

Bu durumdaki insanlar bir tetikleyici faktör olduğunda son günlerde Amerika´da gördüğümüz türde şiddet eylemlerine başvurabiliyorlar.

Bu defa ki tetikleyici faktör Başkan Trump oldu.

Başkan Trump iktidara geldiğinden bu yana  demokratları ve ´globalist´ dediği Amerika´yı global dünyadaki ilişkileri bağlamında ele alan insanları hedef aldı ve milliyetçi, şoven hatta faşist eğilimli kitleyi kendisine bağlayacak söylemler tutturdu.

FBI´ın profilini çıkardığı türde insanlar anlayacağınız Trump´ın doğal seçmen kitlesi olarak gördüğü insanlar. şu anda Amerika´nın dış politikası da iç politikaları da bu tür insanların çoğunluğu oluşturduğu bir kitleyi tatmin etmek için formülle edilmiş durumda.

TEHLİKENİN FARKINDA DEĞİL

Trump ise kendi yarattığı bu tehlikeyi görmüyormuş gibi hareket etmeyi sürdürüyor.

 

 

Hem demokratlar hem de kendi partisi içinde insanlar geleneksel devlet değerlerine dönülmesi gerektiğini söylüyorlar. Yakında çok önemli olan ara seçimler var. Eğer bu seçimde demokratlar kongrenin kontrolünü ele alırlar ise bu yöne gitmesi için Trump´ı zorlamaya çalışabilirler

SON OLAYLARDAKİ TREND

İlk bombalı paket her tür komplo teorisinin merkezinde bulunan George Soros yollandı. Obama ve Clinton da asıl hedefin globalistler olduğunu açıkça gösterdi. Yakalanan şüphelinin minibüsüne bakınca ne demek istediğim açıkça görülüyor zaten. Arabanın üstünü kaplamış resimlerde hedeflerde Clinton, Obama, CIA ve FBI´ın eski başkanları ile CNN var. Anlaşılan o adam kafasında Amerika´nın bu ?düşmanlar´ tarafından teslim alındığını düşünmüş ve Trump da buna söylemleriyle destek verince eyleme girişmiş.

Yazının devamı için tıklayın..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz