Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Altın tekrar yükselişte! Teknik uzmandan haftanın son altın analizi

Gram altın son haftaların en oynak seviyelerine geldi. Altındaki oynaklığı değerlendiren teknik uzman Tunç Şatıroğlu, altın, gümüş ve dolar fiyatlarıyla ilgili konuştu.

Altın tekrar yükselişte! Teknik uzmandan haftanın son altın analizi

Gram altın haftanın son iş günü yükselişine devam ederek 500 lira sınırına geldi. Gram altın 498 lira seviyesine geldi. Çeyrek altın 823 liradan, Cumhuriyet altını 3 bin 355 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 456 liradan satıldı. Altın ve piyasalarda yaşanan inişli çıkışlı grafik sergilerken FED ve Merkez Bankası'nın attığı adımlar sonrası tüm değerli madenler adeta çöküş yaşadı. Altındaki çıkışa tepki veren gümüşün gram fiyatı 7 lira 31 kuruşa çıktı. Dolar kuru ise haftanın son işlem gününde 8 lira 68 kuruş seviyesinde dengelendi. Altın fiyatlarını sosyal medya hesabından değerlendiren teknik uzman Tunç Şatıroğlu önemli anekdotlar paylaştı.

ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA OLDU?

Altın fiyatları gibi altının ons fiyatı da haftanın kapanış günü yükselişe geçerek 1783 dolar seviyesine yükseldi. Altın fiyatlarındaki kıpırdamayı değerlendiren teknik uzman Tunç Şatıroğlu, " Altın destek buldu ancak henüz yükseliş başlamadı. 4 gün destek yaptıktan sonra artık bugün ABD seansında yükselişe geçmesini bekliyorum.Gram altında 510 ve 495 arasındaki sıkışma devam ediyor. Ons fiyatı takip edilmeli. Bugünkü ons analizime bakabilirsiniz. Gümüş biraz altının önünden gidebilir ancak üzerinde Ichimoku bulutu bulunduğu için bir süre altına paralel bir hareket beklemek daha makul olur. Dolar-TL pitchfork bantları içinde yükselişe devam ediyor. Düşüşler hep alım fırsatı oldu. Olası swap anlaşmalarının kur üzerinde kalıcı bir düşüşe sebep olmasını beklemiyorum. Genel görünüm için haftalık grafiği de paylaşıyorum." İddiasında bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER