Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ALTIN FİYATLARI 250 LİRA ALTINDA! İŞTE ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATI

Geçtiğimiz haftayı 246,5 liradan tamamlayan gram altın fiyatı yeni haftaya yükselişle başlamasının ardından 250 lira seviyesinin altında başladı. İşte çeyrek altın ve gram altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI 250 LİRA ALTINDA! İŞTE ÇEYREK VE GRAM ALTIN FİYATI

Gram altın altın fiyatı, cuma günü dolar kurunun TL karşısında düşüşü ve ons altın fiyatındaki değer kaybına paralel olarak düşüş eğiliminde hareket etmişti. Altın fiyatları haftayı ise 246,5 lira seviyesinden tamamlamıştı.

Yeni haftanın ilk işlem gününe ise gram altın fiyatı, yükselişle başlamasının ardından saat 10:00 itibarı ile 250 liranın altında yer alarak 248,8 lira seviyesinden işlem görüyor.

Ons altın fiyatı ise asya piyasalarında negatif bir seyir izlerken şu dakikalarda 1,193 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Uzmanlar, bu hafta gram altın fiyatının geniş bant aralığında hareket edeceği kaydettiler. Altın fiyatlarının yeni pozisyonunu almak için Merkez Bankası´nın 13 Eylül tarihinde yapacağı Para Politikaları Kurulu toplantısında alacağı faiz kararının etkili olacağını ifade eden uzmanlar, gram altın fiyatının bu hafta 227 liranın destek 257 lira seviyesinin ise direnç konumunda olacağını belirttiler.

 

 

 

Altının gram fiyatı Kapalıçarşı´da 248,8 liradan işlem görürken çeyrek altın fiyatı 403 liradan alınırken 409 liraya satılıyor.

Cumhuriyet altın fiyatı da 1,620 liradan alınarak 1,666 liradan satılarak işlem görüyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER