Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Alparslan Kuytul gözaltına alındı

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul'un, sabah saatlerinde gözaltına alındığı öğrenildi. "Bu işi birilerinin planladığını düşünüyorum" dediği belirtilen Kuytul, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Alparslan Kuytul gözaltına alındı

Semra Kuytul, Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul'un sabah saatlerinde gözaltına alındığını açıkladı. Kuytul, ifadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Eşi Semra Kuytul, paylaşımında "Alparslan Hocamı gözaltına aldılar. Adliyeye gidiyoruz..’" ifadelerini kullandı.

Vakfı sosyal medya hesabından Kuytul'un sağlık kontrolünden çıkarken çekilen görüntüleri paylaştı.

KUYTUL İFADE VERDİ: BU İŞİ BİRİLERİ PLANLADI

Gözaltına alınan Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul’un savcılık ifadesinde, “Bu işi birilerinin planladığını düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, Kuytul’un avukatı Bilal İpek, müvekkilinin iş insanı Koray Sarısaçlı’nın kaçırılması nedeniyle gözaltına alındığını söyledi. Avukat İpek, “Koray Sarısaçlı ilk ifadesinde ‘beni kaçıranlar bunlar değildi’ diyordu. Ne olduysa birkaç ay sonra ifadesini değiştirdi. İfadesini değiştirdikten 6-7 ay sonra ise müvekkilim gözaltına alındı. Müvekkilimin savcılık ifadesi tamamlandı. Şimdi savcılığın kararını bekliyoruz” dedi.

Kuytul’un ise savcılık ifadesinde şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

“Bu kaçırılma olayının benimle bir alakası yok. Koray Sarısaçlı’nın ifadeleri ise tamamen soyut. Bu olay düzmece olabilir. Bu işi birtakım güçlerin planladığını düşünüyorum.”

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Yaklaşık 8 saat gözaltında tutulan Kuytul tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

SEMRA KUYTUL: TUTUKLAMA ÇIKABİLİR

Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul ise, “Gözaltına almaya çevik kuvvet ekibi gelmedi. Bir arbede yaşanmadı fakat Emniyet Müdürü’nün de içinde olduğu büyük bir ekiple geldiler. Şu an savcılıkta ifade veriyor, Emniyete götürülmedi. Tutuklama çıkabilir, bekliyoruz” diye konuştu. Kuytul’a ‘tuzak kurulduğunu’ söyleyen Semra Kuytul, haklı olduklarını, ‘ne olursa olsun mutlaka kazanacaklarını’ söyledi.

 

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: Alparslan Kuytul gözaltına alındı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER