Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ali Babacan'dan, "İBB'ye kayyum atama" sorusuna yanıt: İktidar o kadar çaresiz ki, 'o kadar da değil' diyebileceğim hiçbir konu kalmadı

"Gerçekten iktidarın ellerinden kayıp gitmekte olduğunu anladılar"

Ali Babacan

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza ve İBB'ye yönelik soruşturmalar sonucunda kayyum atanması ihtimaline yönelik soruya, "İktidar o kadar çaresiz ki, 'Sayın Erdoğan bunu da yapmaz' veya  'o kadar da değil' diyebileceğim hiçbir konu kalmadı" yanıtını verdi.

Babacan, partisinin, "Turizmde Dönüşüm" isimli eylem planını açıkladığı toplantıda T24'ten Candan Yıldız'ın İBB'ye kayyum atanması ihtimaline yönelik sorusunu yanıtladı. Babacan, "Şu anda ülkenin iktidarı o kadar çaresiz ki o kadar panik halinde hareket ediyor ki şu son birkaç gündür ekonomi ve sosyal güvenlikle ilgili yapılan açıklamalara bakın. Gerçekten iktidarın ellerinden kayıp gitmekte olduğunu anladılar" dedi. 

Babacan, "Bu noktada, 'Sayın Erdoğan bunu da yapmaz' veya  'o kadar da değil' diyebileceğim hiçbir konu kalmadı" ifadelerini kullandı. 

İktidarın çok büyük bir ekonomi ve hukuk hasarı bırakarak gideceğini belirten Babacan, "Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına nasıl bakıyorsunuz? Dışarıdan bir isim de gündeme gelebilir mi" sorusunu ise, "DEVA Partisi içerisinde kapsamlı bir istişare süreci başlatmış durumdayız. Bu birkaç hafta daha devam edecek ve sonunda partimizin kurumsal bakış açısını götüreceğiz. Bugün itibarıyla prensip olarak hiçbir isimle ilgili olumlu veya olumsuz bir görüş zikretmiyoruz" diye yanıtladı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER