Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Akşener son dakikada iptal etti; Abdullah Gül, Saadet Partisi´nin D-8 etkinliğine alkışlarla girdi

Akşener son dakikada iptal etti; Abdullah Gül, Saadet Partisi´nin D-8 etkinliğine alkışlarla girdi

Akşener son dakikada iptal etti; Abdullah Gül, Saadet Partisi´nin D-8 etkinliğine alkışlarla girdi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi´nin Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Örgütü kuruluşunun 22. yıl dönümü için İstanbul´da düzenlediği toplantıya katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim´in kapıda karşıladığı Gül, salonda da büyük alkış aldı.

D-8´de görev alan siyasetçilerin davet edildiği toplantıya İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in de çağrıldığı ancak Akşener´in bir önceki gece mazeret bildirerek toplantıya katılamayacağını söylediği öğrenildi. Akşener, Çırağan Otel´de gerçekleştirilen etkinliğe bir çelenk gönderdi.

T24´e konuşan Saadet Partisi kaynakları, Akşener´in de toplantıya katılmasının planlandığını ancak İyi Parti Genel Başkanı´nın ?programındaki yoğunluk´ nedeniyle etkinliğe katılamayacağını cuma akşamı telefonla ilettiğini belirtti.

Yeni parti gündeminin ortasında Gül´ün davete iştiraki heyecan yarattı

AKP içinden çıkacak yeni bir partiyle ilgili kulislerin hareketlendiği günlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün bir dönem aynı siyasi hareket içinde yer aldığı Saadet Partisi´yle bir araya gelmesi dikkat çekti.

AKP´de yönetimin ve politikaların belirlenmesinin tek kişinin iradesinde olmasına eleştirel yaklaşan ve eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan´ın liderliğinde kurulacağı konuşulan yeni partinin 5´li bir komisyon aracılığıyla yönetileceği iddia ediliyor. ´5´li kurul´ olarak da adlandırılan komisyonda Abdullah Gül´ün yanı sıra Beşir Atalay, Fehmi Koru, Sadullah Ergin ve Haşim Kılıç´ın olacağı konuşuluyor.

Devamı >>>

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER