Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKP İl Başkanı Nihat Hatipoğlu´nun adaylığını açıkladı

AKP´nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi adayları arasında Nihat Hatipoğlu´nun ismi de geçiyor. AKP Diyarbakır İl Başkanı iddiayı doğruladı.

AKP İl Başkanı Nihat Hatipoğlu´nun adaylığını açıkladı

31 Mart yerel seçimleri için hafta sonu temayül yoklamasında bulunan AKP´de Diyarbakır genelinde Büyükşehir Belediyesi´ne aday olabilmek için 129 kişinin aday adaylığı için başvuru yapıldığı açıklandı.

NİHAT HATİPOĞLU İDDİASI

AKP içinde konuşulan isimlerden biri de ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın "İstiyorum" dediği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi için güçlü bir aday olaran ön plana çıkıyor.

Diyarbakır için bir diğer isim ise kayyum olarak atanan Cumali Atilla. Parti kulislerinde Atilla´nın da aday olmak istediği belirtiliyor, ancak bu isteği henüz resmi bir sonuca bağlanmadı. Bir diğer isim ise Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu. Güzeloğlu´nun görevinden istifa edip aday olabileceği konuşuluyor. Güzeloğlu´ndan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

 

HATİPOĞLU İSMİNİ İL BAŞKANI AÇIKLADI

AKP Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi için konuşulan isimler ve adaylar ile ilgili olarak "Diyarbakır için bir şey söylememiz mümkün değil. Nihat Hatioğlu´nun ismi geçiyor. Başka ismi geçenler de var. Artık genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız kimi uygun görürse biz beraber çalışacağız ve şehrimize en iyi hizmetin yollarını arayacağız." dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER