Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Akit TV muhabirinden garip yayın: Kılıçdaroğlu asılsın

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, müzeye çevrilen Ulucanlar Cezaevi´nde yaptığı televizyon yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun asılmasını istedi.

Akit TV muhabirinden garip yayın: Kılıçdaroğlu asılsın

Akit TV muhabiri tuhaf bir istekte bulundu. Müzeye çevrilen Ulucanlar Cezaevi´nde yayın yapan Akit Tv muhabiri Mehmet Özmen, Türk kamuoyunda idam edilmesi gereken kişiler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun olduğunu söylemesi tepkilere yol açtı.

Yaptığı televiyon yayınında idam cezasının 2004´te kalktığını söyleyen Akit muhabiri Özmen´in CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun da idam edilmesi gerektiğini ifade etmesi akıl tutulması olarak yorumlandı.

Meşru siyasi bir lideri, terör örgütleriyle bir tutan Akit TV muhabiri Özmen´in televizyon yayınında yapmış olduğu konuşmasında toplumsal birliğe karşı atılmış tehlikeli bir adım olarak görüldü. Gerginliğin ve kamplaşmanın arttığı bir dönemde sorumlu bir yayıncılık anlayışı içerisinde olması gereken medya mensuplarının, bu türden tarafgir tutumları basın etik kuralları ile de çeliştiği belirtildi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun da asılması gerektiğini söyleyen Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

?"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğinKemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum. Bu bizim fikrimiz tabii ki, taktir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK törer örgütüne, Fethullahçı terör örgütüne kol kanat geren, bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın işte bu darağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile. Ama maalesef 2004 tarihinde idam Türkiye´de kaldırıldı."


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER