Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKHİSARSPOR NEFES ALDI

Spor Toto Süper Lig´de Bursaspor´u 1-0 yenerek 12 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan Teleset Mobilya Akhisarspor, 24 puanla 12. sıraya çıktı.

AKHİSARSPOR NEFES ALDI

Spor Toto Süper Lig´de Bursaspor´u 1-0 yenerek 12 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan Teleset Mobilya Akhisarspor, 24 puanla 12. sıraya çıktı. 

Geçen hafta içinde Kayserispor´u saf dışı bırakarak Ziraat Türkiye Kupası´nda adını son 4 takım arasına yazdıran ve yarı finalde Galatasaray´la mücadele edecek Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig´de de kritik bir galibiyete imza attı.

Ligde 12 maç sonra Bursaspor´u mağlup ederek bu sezon 6. galibiyetini alan Teleset Mobilya Akhisarspor, 24 puanla 14.´lükten maç fazlasıyla 12.´liğe çıktı. Yeşil-siyahlı ekip, ligde ikinci maçına çıktığı Spor Toto Akhisar Stadı´nda ilk galibiyetini aldı.

Süper Lig´de 21. haftanın son maçında bugün 41 puanlı Galatasaray ile 21 puana sahip Antalyaspor karşı karşıya gelecek. 

Son 5 maçtaki 5 golün 4´ü Türk oyunculardan

Bursaspor karşısında Mustafa Yumlu´nın şık golüyle galip gelen Ege temsilcisinde son 5 maçta atılan 5 golün 4´ü Türk oyunculardan geldi.

Soner Aydoğdu 2, Olcan Adın ve Mustafa Yumlu birer gol atarken, Yevgen Seleznov da bir gol kaydetti.

Ligin birinci devresinde ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan ve 7 puana ulaşan yeşil-siyahlı ekip, ikinci yarıda aynı periyotta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 5 puan elde etti.

Teleset Mobilya Akhisarspor´da dördüncü sarı kartının gören Serginho gelecek hafta Kardemir Karabükspor deplasmanında forma giyemeyecek.



Anahtar Kelimeler: AKHİSARSPOR NEFES ALDI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER