Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AKHİSAR İLK PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası´nda ilk kez finale yükselen Teleset Mobilya Akhisarspor, Fenerbahçe´yi yenerek kupayı kazanan 15. takım olmak için mücadele edecek.

AKHİSAR İLK PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Diyarbakır´da Fenerbahçe ile karşılaşacak Teleset Mobilya Akhisarspor, rakibini geçerse kupayı ilk kez müzesine götürmüş olacak.

  • Diyarbakır kupa finaline hazır
  • ´Kupa finali oynamak çok önemli ve değerli´
  • TFF Başkanı Demirören: Diyarbakır´da tek ses tek yürek olacağız
  • Okan Buruk´un hedefi Avrupa kupaları
  • Diyarbakır´da kupa finali heyecanı
  • Fenerbahçe kupa hasretini bitirmek için sahaya çıkıyor

Kupanın yarı final ayağında Galatasaray´ı eleyerek adını finale yazdıran Teleset Mobilya Akhisarspor, yarın Diyarbakır´da oynanacak müsabakada Fenerbahçe´yi yenip kupayı ilk defa kazanmak için mücadele edecek.

Kupa tarihinde finale çıkan 22. ekip olan yeşil-siyahlılar, müsabaka sonunda mutlu sona ulaşan 15. takım olmak istiyor.

Kupada Manisa´dan ilk kez bir takım finale yükselirken, Ege Bölgesi´nden ise en son İzmir temsilcisi Altay 1985-1986´da finalde Bursaspor´a kaybetmişti.

Spor Toto Süper Lig´de istediği sonuçları alamayan ve bitime 2 hafta kala topladığı 36 puanla düşme hattındaki Osmanlıspor´un 3 puan önünde yer alan Teleset Mobilya Akhisarspor, kupada bu sezon çıktığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Kupaya katıldığı 4. turda Anagold 24 Erzincanspor, 5. turda Ankara Demirspor´u eleyen yeşil-siyahlı ekip, son 16 turunda Boluspor, çeyrek finalde ise Kayserispor´u saf dışı bıraktı.

Kupanın en golcüleri yok

Yarı finalde de Galatasaray´ı eleyen Teleset Mobilya Akhisarspor, kupada şimdiye kadar 18 gol atıp kalesinde 7 gol gördü. Ege temsilcisinde dörder golle kupanın en golcü isimleri konumunda bulunan ve Elazığspor´a kiralanan Ioan Hora ile cezalı Yevgen Seleznov yarın forma giyemeyecek.

Teleset Mobilya Akhisarspor´da cezalı Milan Lukac da yarın takımını yalnız bırakacak.

Okan Buruk ilk peşinde

Futbolculuk döneminde Galatasaray ve Beşiktaş formalarıyla 6 kez kupa sevinci yaşayan Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu kez teknik direktör olarak kupayı kazanmak istiyor. Yeşil-siyahlı ekibin kadrosunda bulunan Bilal Kısa ile Olcan Adın daha önce Galatasaray´da kupayı kazanmıştı.



Anahtar Kelimeler: AKHİSAR PEŞİNDE

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER