Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“AK Parti’nin ‘Yeter söz milletindir’ sloganının yerini ‘Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz’ alacak”

Reuters’a konuşan üst düzey bir hükümet yetkilisi, “Seçimlerin 18 Haziran’da yapılması konusunda anlaşmaya varılması çok muhtemel” dedi.

“AK Parti’nin ‘Yeter söz milletindir’ sloganının yerini ‘Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz’ alacak”

Reuters’a konuşan üst düzey bir hükümet yetkilisi, “Seçimlerin 18 Haziran’da yapılması konusunda anlaşmaya varılması çok muhtemel” dedi. 

Yetkili, seçimleri ertelemenin AK Parti için sakıncalarını şöyle açıkladı:

“Kasım ya da başka bir döneme ertelenmesi; hem iktidarın seçimden kaçtığı algısı, hem muhalefetin olumsuz yaklaşımı, hem milletvekillerinin durumu, hem Cumhurbaşkanı’nın adaylık durumu ile anayasadan kaynaklanan hukuki zeminin getirdiği durumlar; erteleme üzerinde gölge oluşturuyor.”

Yetkili, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin görüşeceğini ve nihai kararın liderlerin yapacağı görüşmenin ardından verileceğini söyledi.

Yeni slogan: “Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz”

Depremden etkilenenlerin konutların temelinin mart başında atılmasının planlandığını hatırlatan başka bir hükümet yetkilisi, “Yeter söz milletindir” sloganının da rafa kaldırılacağını söyledi. Söz konusu isim, “Kayıplar çok ağır ancak o tarihe kadar en azından fiziki olarak bile olsa bir miktar depremin izlerinin silinip insanların oturabileceklerini görecekleri inşaatlar yükselmeye başlayacak. Daha önce ‘yeter söz milletindir’ olarak belirlenen sloganın yerini ‘Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz’ sloganı alacak” dedi.

Söz konusu yetkili ayrıca Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.


 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER