Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partili Yeneroğlu: Yurt Dışında Gazeteciler Ağır Sorular Sorunca Şoke Oluyoruz

Alternatif medyayla ilgili paylaşımda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu: "Geçen bir TV programında reklam aralarında moderatör arkadaş 'Şu soruları soracağım' diyor, ancak yayında sormayınca, 'Hayrola niye sormuyorsunuz' diyorum,

AK Partili Yeneroğlu: Yurt Dışında Gazeteciler Ağır Sorular Sorunca Şoke Oluyoruz

DUVAR – AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu yeni nesil medya platformlarını tebrik ederek, programcı Çağlar Cilara ve Adem Özköse’ye mesaj gönderdi. Bir takipçisinin, kendisini ne zaman bir  programda göreceklerini sorması üzerine ise Yeneroğlu gazetecilerin eleştirel soru soramamasından yakındı.

Yeneroğlu resmi Twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak, “Her birisi kendi mecrasında çok sesli Türkiye bilincini güçlendirmekte, kısırlaşma karşısında seslerini yüķseltmekteler. Bu arada Medyascope artık 4. yılını tamamlayarak kurumsallaşmış bir başarı hikayesi. Tebrikler!” ifadelerini kullandı.

‘ELEŞTİREL GAZETECİLİK AMME MENFAATİNE HİZMETTİR’

Bir takipçisi Yeneroğlu’na “Sayın vekilim ne zaman sizi program yaparken göreceğiz” sorusunu yönlendirince milletvekili, “Davet etmiyorlar ki… Gıcık sorular soruyorlar. Sorun gazetecilerde, bende değil yani.. Şöyle ‘İstediğimiz gibi sorular sorun’ diyoruz, olmaz diyorlar. Malum siyasetçileri alıştırdılar, artık eleştirel sorulara tahammül edemiyoruz. Sonra yurt dışında gazeteciler ağır sorular sorunca şok oluyoruz. Kültür şoku yani… Yabancı gazetecilere de, arkadaşlar lütfen eleştirel sorular sormayın diyorum, ama takan yok.. Dolayısıyla artık kimseyle konuşmuyoruz… Geçen bir TV programında reklam aralarında moderatör arkadaş ‘Şu soruları soracağım’ diyor, ancak yayında sormayınca, ‘Hayrola niye sormuyorsunuz’ diyorum, ‘Beni ne işimden edeceksiniz’ diyor. Maalesef bu haldeyiz. Oysa özgür ve eleştirel gazetecilik amme menfaatine hizmettir…” diye belirtti.  (HABER MERKEZİ)

Mustafa Yeneroğlu@myeneroglu

 · 10 sa

kullanıcıya yanıt olarak @ibrahimbzgk ve 5 diğer kullanıcıya yanıt olarak

Davet etmiyorlar ki... -)

Mustafa Yeneroğlu@myeneroglu

Gıcık sorular soruyorlar -)..
Sorun gazetecilerde, bende degil yani.. Şöyle istediğimiz gibi sorular sorun diyoruz, olmaz diyorlar.. Malum siyasetçileri alıştırdılar, artık eleştirel sorulara tahammül edemiyoruz. Sonra yurt dışında gazeteciler ağır sorular sorunca şok oluyoruz..

8

14:35 - 22 Eyl 2019

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Mustafa Yeneroğlu adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

 

Mustafa Yeneroğlu@myeneroglu

 · 10 sa

kullanıcıya yanıt olarak @myeneroglu ve 6 diğer kullanıcıya yanıt olarak

Kültür şoku yani...
Yabancı gazetecilere de, arkadaşlar lütfen eleştirel sorular sormayın diyorum, ama takan yok..
Dolayısıyla artık kimseyle konuşmuyoruz... -)

Mustafa Yeneroğlu@myeneroglu

Geçen bir tv programında reklam aralarında moderatör arkadaş şu soruları soracağım diyor, ancak yayında sormayınca, hayrola niye sormuyorsunuz diyorum, beni ne işimden edeceksiniz diyor.. maalesef bu haldeyiz... oysa özgür ve eleştirel gazetecilik amme menfaatine hizmettir...

12

14:43 - 22 Eyl 2019

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Mustafa Yeneroğlu adlı kişinin diğer Tweetlerini gör



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER