Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partili Bülent Turan'dan Ayasofya baş imamı Boynukalın'a 'kardeşçe' uyarı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mehmet Boynukalın'a 'kardeşçe' uyarıda bulundu.

AK Partili Bülent Turan

Son dönemde laiklik, kadın cinayetleri, İstanbul Sözleşmesi konularında tepki çeken açıklamalarda bulunan Ayasofya baş imamı Mehmet Boynukalın'a AK Parti'den uyarı geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mehmet Boynukalın'a 'kardeşçe' uyarıda bulundu.   

Turan açıklamasında "Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte! Bir siyasi değil, kardeşiniz olarak bu mecrada/usulle olmanızın kimseye faydası olmadığı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı. 
Mehmet Boynukalın, bugün de döviz kurundaki artış ve faiz kararlarına ilişkin "Faizin azaltılması ve sonunda tamamen kaldırılması hem İslam'ın hem de aklın gereğidir. Güçlü ekonomilerde faiz yüzde 0-1 arasında. O sebeple faizcilerle mücadele etmek de İslam'ın bir emridir. Önceki tivitim biraz da bununla ilgilidir" açıklamasını yapmıştı. 

Daha önce AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Boynukalın'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tweetine tepki göstererek "Doğru bulmuyorum. O yüzden bence herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER