Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´AK Parti ile koalisyon olmazsa üzülürüm´

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon görüşmeleri ile alakalı olarak ´AK Parti koalisyon kurulamazsa üzülürüm´ dedi.

´AK Parti ile koalisyon olmazsa üzülürüm´

CHP lideri Kılıçdaroğlu,  AK Parti ile koalisyon görüşmeleri konusunda yaptığı açıklamada,  ?Türkiye´nin çıkarları için her türlü ödünü vermeye hazırız. AK Parti ile koalisyon kuramazsak üzülürüm. Kurulacak koalisyon eğer Türkiye´ye önemli bir sıçrama yaptıracaksa, kısa vadeli oy kaybı yaşamaya razıyız? dedi.

Kılıçdaroğlu, AK Parti ile koalisyon kurmanın CHP´ye oy kaybettireceği yorumlarına yönelik ne düşündüğü yönündeki soruya, ´´Biz Türkiye´nin çıkarları için her türlü ödünü vermeye hazırız. Yeter ki Türkiye kazansın. Kurulacak koalisyon eğer Türkiye´ye önemli bir sıçrama yaptıracaksa, kısa vadeli oy kaybı yaşamaya razıyız. Uzun vadede böyle bir koalisyon öncelikle Türkiye´ye kazandırır. Sonunda aklıselim galip gelir, toplum bizim yaptığımız fedakârlığı dikkate alır. Dolayısıyla, uzun vadede partimizin yaptıklarının değeri anlaşılır.´´ diye cevap verdi.

´´ÜZÜLÜRÜM´´

AK Parti ile görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa, yani koalisyon kuramazsanız üzülür müsünüz? şeklindeki soruya ise Kılıçdaroğlu, ´´Elbette üzülürüm. Ama şunu anımsatmak isterim ki, biz koalisyon konusunda kendi düşüncelerimizi samimi olarak, açıklıkla ortaya koyduk.´´ dedi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER