Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Air Berlin´in malzemeleri satışa çıkarıldı

İflas eden Alman hava yolu şirketi Air Berlin´e ait uçak haricindeki envanter, Hamburg merkezli "Dechow Auktionen" adlı online açık artırma sitesi üzerinden satışa sunuldu.

Air Berlin´in malzemeleri satışa çıkarıldı

Hamburg merkezli "Dechow Auktionen" adlı online açık artırma sitesinde gerçekleşecek satışa, katılım için şimdiye kadar yaklaşık 45 bin kişi başvurdu. 

Bugün başlayan satış işleminde Air Berlin´e ait uçaklar hariç her şey bulunuyor. Şirkete ait 2 binden fazla battaniye ve yastık, 1 avroluk başlangıç fiyatıyla satışa sunulurken, servis arabaları, business class yemek takımları, çocuk oyuncakları, yolcu koltukları ve model uçaklar da açık artırmaya çıkarıldı.

Şirket logolu çikolatalar da satışa sunuldu

Air Berlin´in kalpli çikolataları da 2 ve 4 kiloluk paket halinde açık artırmayla satılacak. 1 ton için şimdiden teklif verildiği belirtildi.

1 Şubat´a kadar devam edecek açık artırma sonucunda elde edilecek gelirle şirketin borçlarının bir kısmının ödenmesi bekleniyor.

Almanya´nın ikinci büyük hava yolu şirketi Air Berlin, Ağustos 2017´de iflas başvurusunda bulunmuştu. Operasyonlarını durduran şirket, mal varlıklarını satışa çıkarmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER